Stappenplan 

1. Kennismaking

U zoekt iemand die creaties kan maken van hout en metaal, dat kunnen meubels zijn maar ook beeldende vormen. Tijdens het eerste gesprek bij u of mij thuis zal ik mijn portfolio presenteren. Aan de hand van het inzien van mijn portfolio krijgt u ideeën en weet u wat er mogelijk is. Het doel van dit gesprek is om elkaar te leren kennen en is vrijblijvend. Als blijkt dat u op basis van dit gesprek verder wilt zal er een (intake)gesprek worden ingepland, waarna deze schriftelijk wordt vastgelegd. 

2. Intake

Tijdens de intake worden uw wensen besproken. Welke stijl, materiaal, kleur. Voor maatwerk is het gewenst dat er tekeningen zijn van een plattegrond.

3. Schets Ontwerp

Na het intake gesprek zal ik een schetsontwerp maken op papier. Naast het schetsen zal ik u voorbeelden en monsters laten zien van welk materiaal, kleur, vorm en andere visuele aspecten die betrekking hebben op het ontwerp.

4. Persoonlijke Toelichting

In de persoonlijke toelichting ga ik u de schetsontwerp toelichten  waardoor u een beleving, beeld krijgt van het ontwerp. Indien van toepassing kan in dit gesprek de laatste wijzigingen worden besproken. Wanneer u akkoord gaat met het ontwerp zal ik een definitief ontwerp maken.

5. Definitief Ontwerp

In het definitief ontwerp zijn alle wijzigingen verwerkt. U krijgt een tekening op schaal en daarbij behorende 3D impressie. Bij deze stap worden alle puntjes op de i gezet, zodat het ontwerp gerealiseerd kan worden.

6. Realisatie

Het ontwerp wordt gerealiseerd in mijn werkplaats. In de loop van de  realisatie, zal ik met u samen een afspraak in plannen voor eventueel het afleveren van het product.